lån

Er opvaskemaskinen stået af?

Når du har vænnet dig til at have en opvaskemaskine, kan det virke helt uoverskueligt at gå tilbage til at vaske alt op i hånden. Derfor er det også ekstra surt, når opvaskemaskinen går i stykker. Det betyder nemlig, at du enten skal vaske op selv igen eller købe en ny. Hvis du med det samme vil have en ny, kan du kigge på muligheden for at optage et lån Rentefrit.

Find den rigtige opvaskemaskine med denne guide

Det er dog ikke helt let at beslutte sig for den rigtige opvaskemaskine. Der er nemlig kommet mange smarte maskiner på markedet. Det betyder, at du har et stort udvalg at vælge imellem, og det kan både være godt og skidt. Uanset hvilken maskine, du leder efter, kan du læse mere om lån uden sikkerhed her consumerloans.dk/laan-uden-loenseddel/.

Når du skal vælge din næste opvaskemaskine, kan du vælge imellem flere modeller:

  • Den indbyggede opvaskemaskine, som skal installeres under køkkenbordet, og som du kan se fronten af.
  • Den halvintegrerbare opvaskemaskine, hvor betjeningspanelet er placeret øverst på fronten.
  • Den fritstående opvaskemaskine, som du kan placere lige der, hvor du har lyst.
  • Den smalle opvaskemaskine, der kun er 45 cm. bred. Den er derfor velegnet, hvis du bor i en lejlighed eller i et mindre hus.
  • Den høje opvaskemaskine, der passer godt ind, hvis du har et højt køkken.
  • Opvaskemaskinen på bordet er den mindste model, og den er velegnet, hvis du kun har opvask fra 1-2 personer i hverdagen.

Skal du på jagt efter en ny opvaskemaskine, er det altså en god ide, at du nøje overvejer dine behov og pladsen i dit køkken. Du skulle nemlig gerne finde en model, der passer til dig og din boligsituation. Derudover kan du overveje, hvor energivenligt maskinen skal være.