Generelt

Min kreditkort ansøgning blev afvist! Nu hvad?!?

Ingen tvivl om, du har sandsynligvis fået bogstaveligt talt hundredvis af kreditkort applikationer i mail og online, og hver og en af dem har sagt, at du har været “forhåndsgodkendt”.
Selvfølgelig er det naturligt, at det ville føre os til at tro, at ansøgningsprocessen er blot en formalitet. Efter alt, du har godkendt allerede så ingen bekymringer ret? Forkert! Mange af de tilbud, der siger du er “pre godkendt” betyder ikke rent faktisk for kreditkort. Jeg ved, det er vildledende, men hvad de virkelig siger er, at du har godkendt for at ansøge om dit kort, faktisk ikke modtager en. Din faktiske godkendelse vil afhænge af flere forskellige faktorer, nogen som kan holde dig fra den modtagende ende.
Vi vil gå over nogle af grundene til afvisning og hvad, hvis noget, kan der gøres ved dem.
HVORFOR DIN BLEV AFVIST…
Det mest sandsynlige svar er din kredit score. Selv om flere andre ting kan have taget i betragtning, såsom din løn eller tid på dit job, er din kredit score normalt biggie. Catch her er, at dit kredithistorie ikke behøver selv at være dårlig, den kan være tom, og som vil arbejde imod dig lige så meget som en dårlig score vil. Har ingen kredit er næsten lige så slemt som at have dårlig kredit kreditkortselskaber har ingen referencepunkt til at se bare hvordan du vil håndtere din kreditkonto.
Hvis du har en historie af sene betalinger på regninger og andre lån, som vil arbejde imod dig. Kreditkortselskab ønsker at vide, at du er et værdifuldt risiko, inden de udsteder dig et kort.
Som jeg nævnte ovenfor, spiller andre spørgsmål også ind. Hvis du har lige startet en ny job, kan en fordringshaver vil vente et stykke tid for at sikre, at du holder det. Disse er de andre faktorer, der anses for hvis dit kredithistorie er mindre end perfekt, men ikke et samlet tab.
HVAD MAN SKAL GØRE VED…
Rydde op i din kredithistorie ASAP! Dette er det bedste skridt du kan tage for at forbedre dine muligheder, når det kommer til kreditkort og andre typer af lån samt.
De fleste fordringshaverne for at fortælle dig, hvorfor du blev afvist og hvilken kredit bureau de bruges til at få adgang til din rapport. Du skal være berettiget til en gratis kopi af din kredit rapport, hvis oplysningerne på det blev brugt til at afvise din ansøgning. Kontakt kredit-bureauet at se.
Hvis din kreditværdighed er dårlig, tage handling straks. Begynde at betale dine regninger til tiden. Undersøge konsolidere dine regninger, således at du har råd til at betale den månedlige beløb. Fjerne eventuelle ekstra udgifter, der ikke er nødvendige og bruge denne “ekstra” mod din udestående gæld. Ja, det kan tage nogen tid, men i det lange løb vil det være det værd.
Når du har ryddet op din kredit en smule eller etableret nogle grundlæggende kredit, lad tid pass. Gælde for kortet (eller bedre) igen. Når kreditgiveren ser, hvor hårdt du har arbejdet for at få din kredit rapport op til pari, kan du blot blive belønnet for din indsats. Være forsigtig, selv. Den sidste ting du ønsker at gøre er gå overbord med dine nye kreditkort og grave dig selv i en anden finansielt helvedes-hul! Så vær på vagt.

1 thought on “Min kreditkort ansøgning blev afvist! Nu hvad?!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.