Generelt

Boliglån realkreditlån lån refi – refinansiering For en kortere periode til at spare penge

Spare penge med lavere satser er ikke den eneste grund til at refinansiere. Vælger en kortere lån kan også spare tusindvis i interesse og omkostningsfrit oppe indkomst i fremtiden. En kort sigt lånet kan også hjælpe dig betale ned din hovedstol hurtigere.
Bedre priser
En 15-årig pant har en bedre pris end en 30-årig pant tilbydes samme dag – normalt af en fjerdedel af en procent. Men selv hvis priser er de samme som din nuværende pant, refinansiering til en kortere pant kan spare dig tusindvis i interesse ved at betale off hovedforpligtet før. Din månedlige betalinger vil være lidt større, men det er fordi en større del af restbeløbet er udbetalt.
Tilbyder selvdisciplin
Kortfristede lån gøre din beslutning om at betale dit realkreditlån officielle. For dem, der har svært ved at gøre ekstra betalinger på deres realkreditlån, kan en kort sigt realkreditlån være svaret.
Det er nyttigt at første kig på dine langsigtede finansielle mål. Måske planlægger du hen til bekoste børn kollegium undervisningsafgifter, at gå på Pension eller reducere din gæld belastning i fremtiden. Beslutte, hvornår du ønsker dit realkreditlån betalt ud og ser på de månedlige betalinger. Du kan vælge et antal perioder – 15, 20 eller 25 år boliglån.
Faktorer at overveje
Lave priser er ikke den eneste faktor til at overveje, når det besluttes at refinansiere, betalingsperioden er også vigtig. Ved blot at gøre større afdrag, du slippe af med dit lån før og spare penge på renter. Derudover forbedrer at reducere din gæld ved at betale off din prioritetslån også din kredit og finansielle situation.
Du skal dog også huske den umiddelbare virkning af en kortsigtet pant. En større månedlig betaling kan lægge pres på dit månedlige budget. Du kan også finde, at hvis du planlægger at sælge dit hjem inden for et par år, ikke vil du genvinde omkostningerne ved refinansiering gebyrer.
Du også begrænse dine finansielle fleksibilitet. Du forpligter dig til en større hovedstolen. Du kan vælge at blot betale ned hovedforpligtet, når du har den disponible likvide.
I sidste ende, korte sigt realkreditlån har deres fordele og bør overvejes, når du planlægger at refinansiere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.